Make Believe

Posts tagged “Nokia

The New Nokia E6, Qwerty & Touchscreen In One Device

Today Nokia launched the Nokia E6, a compact QWERTY and touch device aimed at business and general users who need to get things done while they’re on the move. Busy emailers rejoice – there’s now a new Symbian business device that you can operate single-handed.

The QWERTY and touch experience on the Nokia E6 offers faster navigation and operation than either a pure touch or keyboard-only system. Here are some of the specs:

– 2.46-inch LCD capacitive touchscreen offering 16mn colours and a resolution of 640 by 480 pixels.
– Screen made of Corning Gorilla Glass for great durability.
– 8-megapixel full focus (EDOF) camera has a dual-LED flash, 2X digital zoom (3X in video mode) and offers HD 720p video recording at 25fps.
– Comes with 8GB of internal memory and support for MicroSD cards up to 32GB.
– The battery is a removable Nokia BP-4L 1500mAH – rated for up to a month on standby and 7h30m talk-time over 3G – longer over GSM connections.
– Offers Pentaband 2G/3G network support for world travellers and WiFi connectivity through 802.11 b/g/n.
– Bluetooth 3.0 with support for stereo headphones.

The device measures 115.5 x 59 x 10.5mm and weighs 133g.

The Nokia E6 comes with free global walk and drive navigation through the latest Ovi Maps. It also comes with free push email and IM, providing you have a data plan. The latest Symbian operating system now comes with five home screens, an improved browser and redesigned interface (there’s more info on Symbian Anna here). Bundled software includes QuickOffice, World Traveler, JoikuSpot Premium and F-Secure Mobile Security.

The Nokia E6 is expected to ship in Q2 2011 – before taxes and subsidies it will cost €340. North American availability is expected in Q3.


Me, My Life and My Phone

Bosan-bosan cam ni rasa nak update blog lah..bukan x wat keje..tapi pagi ni kene jaga kaunter..macam biasa..staff pompuan g makan..so tinggallah aku sorang2 kat pejabat ni..sementara dorg g makan aka sarapan..aku kene jaga kaunter..so dalam kul 10 nanti dah cukup 2 jam aku jaga menjalankan tugas sirkulasi aku kat kaunter..so aku pla yang g sarapan..jimat lah skit..sarapan merangkap makan tengahari skali..

Sementara tgu dorg balik aku nak update la blog aku ni ngan beberapa artikel-artikel yang aku ingin kongsikan kat korang sume..bukan ape..saje nak kongsikan gadget2 aku ni haa..bukan nak tunjuk2 atau riak yang aku ni ada handphone “mahal” macam ni..tapi just nak kongsikan jorhhh..manalah tau korang pun nak beli juga henpon macam aku ni..

Selama aku hidup ni..aku telah mengenali handphone sejak aku berumur lebih kurang 13-17 tahun lagi..dah tak ingat sebab dah lama..abah belikan handphone NOKIA yang bapokkk besorr itu..siap ada antena lagi..tiap hari main ngan handphone tu..ape lagi main game SNAKE laa..kemudian bila handphone tu dah rosak..aku kemudiannya memiliki handphone yang aku rasa masa tu kira mahallah juga walhal kalau skg hanphone tu masih wujud..rasanya lebih 100 aku leh beli..aku xingat handphone tu..yang aku ingat tu ALCATEL..pastu aku beli HP 2nd hand dari kawan aku..lebih canggih dari hp petama aku..jenama SAMSUNG..pastu bila nak g Muadzam Shah aku beli lagi 1 HP jenama Nokia..yang ni la kira paling canggihlah masa tu kononnyer..maknenyer tadi..pastu aku beli Nokia flip kot..ntah xingat..pastu banyak lagilah..siap tukar2 hp lagi..adalah dalam 10 hp lagi utk sampai ke cite spt diperenggan bawah ni..

Dipendekkan cerita..dalam tempoh 2 tahun ni..aku memiliki handphone canggih yang pertama..versi Touch Screen..Nokia N5800 ngan harga sekirat RM1500.. xsampai setahun phone tu aku kat kawan aku en. Yazid Yahya ngan harga RM1000..pastu aku beli N97 ngan harga RM2100.00..dan handphone itu masih aku guna sampai skg..dah bosan ngan handphone tu..aku beli pula N900 pada tahun 2010..pada tahun lepas harga hp ni RM2399 tapi masa aku beli ngan Public Bank sbb aku ada Credit Card bank tu aku dapat murah dalam RM1599 kot..xcukup ngan itu..aku beli 1 lagi handphone Windows Phone 7 HTC HD7..my most favourite handphone ngan harga RM1699..harga sebenar RM2599 kot..

 

 


Nokia Notifications

Nokia Notifications gathers missed calls, voicemails, messages, and missed calendar alarms and presents them in one list for you to manage at your convenience. Installed as a widget in your device’s homescreen, Nokia Notifications removes the need to acknowledge individual notifications that may otherwise get in the way of doing other actions on your device.

Nokia Notifications is made available via Nokia Beta Labs for a short trial to catch any remaining bugs before publishing at Ovi Store

Compatibility

Nokia Notifications is currently available for the Nokia N97 and Nokia N97 mini.

Note! Missed calendar alarm feature will only work in device software versions released after week 46/2009

Nokia Notification

Transfer the file to your device using Ovi Suite and then long-tap on a free slot in your homescreen, choose Add Content, and select Notifications from the list.