Make Believe

Sekali lagi..

20 April 2011 – Alhamdulillah setelah beberapa hari asyik panas terik jorhhh akhirnya hujan turun jugak..tapi itu semua berlaku beberapa hari yang lepas..sekarang?selepas aku jadi mangsa ribu taufan (ributlah sangat) isnin lepas..keadaan cuaca begitu tak menentu..pagi tadi panas terik, ptg ni dah hujan ngan lebatnya..dah la ngan ribut petir, guntur pown ada..yang aku risau ni ASTRO kat umah, plug xcabut..kang kene cam hari tu ASTRO meletup..maksud aku dekoder ASTRO tu..harap-harap xde papelah kan..

Setelah anda didedahkan dengan cerita sal banjir ni kat blog henchik Yazid Yahya (The Dream Yard) itu pown kalau baca lah..so aku pown nak kongsi jugaklah kat korang sume..bukan JPA jer yang dilanda banjir..library pown kene jugaklaa..ce tengok..ce tengok gambar ni k..pas ni musti pelabuhan besar kat ULPL tu tarhangkowt dan tertonggeng terbalik macam dilanda tsunami..jap lagi hakoo g tgok..pastu amik gambar..leh masuk dalam blog..

Advertisements

2 responses

  1. kannn.. rasenye setiap jabatan kena sediakan perahu la.. haha!!

    April 20, 2011 at 5:19 pm

  2. yoursymbian

    Yup..so kalau dari JPA ke Library kene naik perahu..tapi pastikan ianya berbumbung tawww…kang habes air masuk kat perahu pla…

    April 20, 2011 at 5:22 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s