Make Believe

Terperangkap dalam kehujanan

Diketika para aku menulis post ini, aku berada dalam kereta..ini disebabkan aku terperangkap dalam kehujanan yang amat lebat ini..dah siap punch card td..hujan turun ngan begitu lebatnyer..aku yang dah touch-up bg comei2 dan smart2 vagaih dah hilang keserian dah akibat hujan..basah kuyup gehtoo..ada payung tp nampaknya payung ni xmampu utk menampung hujan selebat dan seberat ini..di seberang jalan sana ku lihat beberapa org staff berlari2 mencari tempat berlindung..mmm cam mano nok buek ni..seb baek dah punch card kalau x mampuih masuk kul 8am..

Nampak cam hujan ni xbagi aku peluang je nak keluar dari kete ni..lebat semacam jew..ok lah kengkawan..aku redah jela hujan ni..basah pon basahla…bukan ada awek pon nak tgk duk dlm pjabat..

Akibatnyer!!!aku dah basah kuyup..dari atas ke bawah sume basah..kejilaaa…menyesal pla aku redah hujan tu tadi..kejap lagi nak balik umah laa nak g tukar seluar..ahhh lantaklah kene marah ke hape..cam mano nak keje..sluar basah..nak duduk pun xleh..

Posted from WordPress for Windows Phone

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s