Make Believe

Sony 3D TV? Ipad 2? Iphone 4? Dell All in One atau Kereta

Wah tgok dan baca tajuk dah gerun..banyaknya gadget nak beli..pertamanya Sony 3D TV..impian aku sejak dulu lagi adalah ingin memiliki TV 3D ini..salah satu sebabnya adalah..aku nak, aku dah ada banyak cite 3D Bluray dan aku nak rasa pengalaman dan kecanggihan dunia 3D..

Ipad 2? Sejak ipad 1st Generation lagi aku dah minat dengan gadget ni..design chanteq sangat..leh jadi reader dan macam2 lagi..sebenarnya xperlu pun mende ni tapi nafsu nak dapatkan gadget ni melampau-lampau…wah nafsulah sangat..yang paling penting ianya portable..senang dibawa kemana jew..tapi kene tgok bajetlah dulu kalau nak beli..sbb dengar kata, ipad 2 ni hagak “murah” lah jugak..

Iphone 4?mmmm..xdelah nak sangat sebab aku dah ada N900, N97 dan HTC HD 7..dan aku rasa dah cukup lah kot..cuma manalah tau kalau ada rezeki lebih boleh lah juga merasa handphone ni..matlamat aku kalau bab gadget ni…aku nak sangat 1 product dari Apple Company..x kiralah product ape pown..buat masa sekarang Ipad 2 mendahului Iphone 4..

Dell All In One?wah satu gadget yang amat aku perlukan sekarang..laptop aku yang dah agak usang tapi eklihatan baru itu perlu ditukar dan dialihkan penggunaannya ke Desktop Computer..sbb banyak sangat download Bluray..PC ni amat menarik sbb All In One..dalam 1 PC sume ade..multitouch, Bluray writer and player, ram 6gb up to 8gb..dan processors i5/i7 gehtooo..

Kereta?skg ni keluarga dah makin besar..memerlukan kereta yang agak2 besar jugak..dalam kepala otak ada 3 buah kete yang aku rasa sesuai ngan bajet aku..sebenarnya banyak lagi yang sesuai..cuma designnyer aku xsuke..Honda City (Sedan), Toyota Rush (SUV dan Grand Livina bagi kategori MPV..sume tu sesuai ngan bajet dan pada pandangan mata aku..so akan difikarkan kemudian..cumenyer antara kesemua ni..aku x tau mana 1 nak beli dulu..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s