Make Believe

Dapatkan pelbagai Application Symbian menarik untuk handphone anda!!!

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pelbagai aplikasi (application) idaman untuk menghiasi dan menjadikan handphone anda menarik dan canggih, anda boleh mendapatkannya disini dengan harga yang berpatutan.

Antara applikasi yang anda boleh dapatkan adalah seperti:

1. Garmin (Hot maps application) for any version or edition of mobile – S60 3rd edition, 5th edition and the latest mobile symbian^3 N8 etc.

2. Pelbagai aplikasi untuk Symbian OS 9.1/9.2/9.3 – Pakej ini hanyalah untuk (3250,5500,E50,E60,E61,E90,N71,N73,N80,N82,N91,N92,N93,N95,N85,N96) sahaja

3. Pelbagai aplikasi untuk Symbian OS9.4 Platforms (s60v5) [i8910HD/5800/N97/Mini/X6] Apps – Pakej ini hanyalah untuk pengguna yang mempunyai handphone seperti Symbian OS9.4 Platforms (s60v5) [i8910HD/5800/N97/Mini/X6] sahaja.

4. ROM Modding, Firmware Tweaking for Symbian S60. You will get your Developer Certificates here too – Oleh kerana saya adalah pemegang Publisher ID untuk mendapatkan pelbagai certificate untuk pelbagai jenis Handphone maka setiap certificate dan key akan dikenakan bayaran yang berpatutan. Ini adalah kerana saya memerlukan dana untuk mengeluarkan certificate dan key dan anda boleh mendapatkan certificate itu dengan cepat berbanding mendapatkannya dari tempat lain. Dan dana ini saya perlukan untuk membayar lesen Publisher ID saya. Dan kini saya telah berjaya mendapatkan lebih dari 1000 certificate untuk pelbagai jenis handphone.

Antara kepentingan Certificate dan Key adalah:

– Boleh memasang pelbagai aplikasi mobile pada bila-bila masa tanpa sebarang gangguan. Tanpa certificate dan key mobile anda tidak akan boleh memasang (install) pelbagai aplikasi untuk mobile anda dan pelbagai gangguan seperti “Request Not Granted Please Contact Your Supplier”. Untuk mengelakkan gangguan sepeti itu maka certificate dan key amat diperlukan melainkan anda merupakan pakar untuk menggodam rom mobile.

– Pakej ini menawarkan Certificate, Key, Signer dan tutorial bagaimana untuk mengaplikasikan ketiga-tiga tools ini sehingga anda berjaya memasang (install) aplikasi ke dalam handphone anda.

5. Symbian Os9.x S60 v3/v5 Compatible GPS Navigation Systems, their Maps and other GPS related applications –  Di sini anda juga boleh mendapatkan pelagai jenis aplikasi peta yang menarik sepeti Nokia Ovi Maps, Garmin (Peta Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak), Sygic dan pelbagai Aplikasi peta yang lain. Yang menariknya peta ini boleh menggambarkan suasana 3D.

– Anda boleh mendapatkan aplikasi dan peta pada harga yang berpatutan iaitu dari RM30.00-RM50.00

6. Symbian^3 Application – Pakej ini adalah untuk pengguna yang mempunyai sistem operasi Symbian^3 sahaja – Oleh kerana mobile jenis ini baru sahaja menjengah pasaran Malaysia maka aplikasinya juga susah untuk didapati. Tapi di Yoursymbian anda boleh mendapatkannya dengan mudah.

7. Hacker Mobile Package – Dikhususkan kepada pengguna Symbian & Sony Erricson Satio dan Samsung i8910HD untuk menggunakan/ membeli pakej ini. Malah anda boleh mencipta dan mereka sendiri firmware untuk handphone anda*.

p/s – *Harus mempelajarinya dan anda akan diberi khidmat pembelajaran dan nasihat untuk memahaminya sekiranya anda mahu menjadi hacker mobile yang berjaya.

8. Firmware for your mobile –  Sekiranya anda mahu meningkatkan firmware handphone anda kepada yang baru. Anda boleh dapatkannya disini. Semuanya original firmware dari Nokia. Setiap firmware dikenakan bayaran sebanyak RM80.00-RM100.00 bergatung kepada jenis handphone*.

p/s – Pakej ini hanya tersedia untuk pelanggan/ pengguna Nokia sahaja

9. Disini saya juga menerima pelbagai permintaan (request) dari anda. Sekiranya anda mahu aplikasi secara standalone (1 sahaja dan bukannya pakej) atau untuk handphone jenama selain Nokia dan Sony Erricson anda boleh melakukannya disini.

10. Pelbagai Themes untuk handphone anda.

10 Sebab Mengapa anda perlu mendapatkan CDROM ini.

  1. Kos rendah dan berbaloi untuk memilikinya. Bayangkan anda ke kedai untuk mendapatkan 1 aplikasi harganya mencecah RM10.00. Tapi di Yoursymbian anda boleh memiliki lebih dari 1000 aplikasi, antivirus, Themes, maps dan macam-macam lagi dengan harga yang berpatutan (mengikut pakej)
  2. 100% telah disahkan pemasangannya pada pelbagai handphone – Why dont you try it??
  3. Setiap aplikasi disertakan tutorial. Dan kini anda boleh mengajar sesiapa sahaja untuk memasangnya.
  4. Bonus??? Ya anda boleh mandapatkan bonus dengan setiap langganan dan pembelian anda. Diskaun?kenapa tidak!!Dengan setiap pembelian pertama anda akan diberikan bonus 10%, 20% dan 30% dan boleh digunakan untuk pembelian yang seterusnya. Manakala 50% Diskaun akan diberikan bagi setiap 5 pembelian terawal anda. Berbaloi bukan?
  5. Mudah dan Senang!! – Tidak perlu ke kedai untuk membeli ataupun ke luar negara untuk membeli aplikasi-aplikasi yang popular – dapatkannya di sini sekarang. Hanya pilih pakej->Bank-in(mengikut pakej)->dan biarkan saya menguruskan penghantarannya (dalam tempoh 1 minggu-2 minggu).
  6. Anda akan dapat memahami dan cepat mempelajari pelbagai produk dan aplikasi serta tahu apa yang anda tidak pernah tahu dalam bidang ini selama ini.
  7. Anda boleh bertanyakan terus kepada saya akan masalah yang anda hadapi.
  8. Anda boleh merasai segala kecanggihan yang telah saya rasakan selama ini ditangan anda sendiri. Kena tidak anda mencubanya sendiri.
  9. Pelbagai bantuan akan dihulurkan untuk membantu anda dalam bidang ini.
  10. Mempunyai pelbagai input dan pengetahuan yang membina untuk anda

Apa yang anda perlukan sekarang??

1. Pilih pakej

2. Emailkan pesanan anda kepada puterabiru84@yahoo.com/ puterabiru84@gmail.com

3. Bank-in pembayaran ke akaun saya – No. akaun dan No. Telefon saya akan dihantar apabila anda menghubungi saya melalui email

4. Pakej anda akan diproses selepas pembayaran disahkan.

5. 1 Minggu/ 2 Minggu – Pakej pilihan anda akan sampai ke alamat rumah/ pejabat anda – Kesemua pakej akan duhantar dalam bentuk CD/ DVD (sekiranya pakej melebihi 1GB)

*Anda diingatkan supaya meletakkan alamat rumah/ pejabat anda dengan betul agar proses penghantaran tidak ada masalah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s